Werkwijze

Van alle zaken die we bij kiiv belangrijk vinden, steekt er één met kop en schouders bovenuit: een persoonlijke aanpak!

Door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen ontwerpt Klaartje een unieke print of collectie die ervoor zorgt dat jouw interieur of dat van jouw zaak helemaal gaat stralen. Klaartje houdt tijdens alle fasen van het ontwerpproces contact met jou, zo weet je perfect wat je kan verwachten!

Heb je graag een persoonlijk gesprek? Bel je liever? Of toch liever per mail?

Klaartje Busselot - kiiv

Van gesprek naar print en product

Briefing

Tijdens een eerste gesprek vertelt Klaartje welke mogelijkheden er allemaal zijn en zet je samen met haar de lijnen van de print of collectie uit. Je vertelt aan haar wat jouw plannen zijn.  Welk gevoel wil je in de ruimte creëren? Zij luistert en samen brainstormen jullie over beeld, kleur, vorm en afgewerkte producten.

Kleur bekennen

Om uit te maken welke kleuren straks deel gaan uitmaken van de collectie of print, baseert Klaartje zich op jouw input tijdens de briefing, op de reeds aanwezige kleuren in het interieur en eventueel de huisstijlkleuren van jouw zaak. Na kleurstudie ontstaat zo het kleurenpalet van de collectie of print.

Overlegmoment

Afhankelijk van het gekozen pakket, verschilt het aantal overlegmomenten. Tijdens deze momenten stelt Klaartje jou met enige trots de uitgewerkte prints voor waarbij alle feedback van jou meer dan welkom is. Na dit overlegmoment gaat zij aan de slag met de gegeven feedback en werkt ze de print(s) verder uit.

The winner is…

De definitieve print(s) worden gekozen en Klaartje gaat nu samen met jou na hoe je de afwerking van de afgewerkte producten wil. Welke stof? Welk rits? Welke vulling? Welk garen? Welke afmetingen? Om zeker te zijn kan je altijd een staal van de stof bestellen (in sommige pakketten is dit reeds inbegrepen).

Uniek stuk

De ‘goodies’ (afgewerkte producten) worden geproduceerd en zo snel mogelijk aan jou bezorgd. Vanaf nu bezit je een uniek stuk of unieke collectie die enkel en alleen voor jou ontworpen werd!